Skip Ribbon Commands
Skip to main content

De la inimă la inimă...dăruiește bucurie copiilor

​​​

DE LA INIMĂ LA INIMĂ...DĂRUIEȘTE BUCURIE COPIILOR ! - ANUL ȘCOLAR 2018-2019

      Este o activitate de voluntariat care dorește să dezvolte la tineri caracterul remarcabil, implicarea generoasă și contribuția adusă în mod voluntar, bucuriei copiilor, în prag de Sărbători, în cadrul Campaniei Umanitare: De la inimă la inimă dăruiește bucurie copiilor 2018​

​         Activitatea s-a desfășurat în data de 14.12.2018 la Casa de Cultură Tecuci, unde elevii de la Liceul Tehnologic Elena Caragiani, coordonați de prof. Mardare Liliana și psihologul șpcolar Colea Violeta au adus daruri copiilor de la școlile IOan Petrovici și Gheorghe Petrașcu Tecuci. Elevele clasei a XI-a E au cântat colinde și si-au exprimat gândurile de bine pentru copii care sunt acum în prag de sărbători sunt ​​mai triști din cauza condițiilor financiare. 

​Concluzia a fost că acești nu vor fi singuri niciodată pentru că sunt ei, tinerii de la Liceul Tehnologic Elena Cragiani aproape de ei.

​​


​​DE LA INIMĂ LA INIMĂ...DĂRUIEȘTE BUCURIE COPIILOR ! - ANUL ȘCOLAR 2017-2018     ​   Liceul Tehnologic​ Elena Caragiani, Tecuci a participat la Campania de voluntariat DE LA INIMĂ LA INIMĂ...DĂRUIEȘTE BUCURIE COPIILOR !, campanie organizată de CJRAE Galați, în data de 12.12.2017, la Casa de Cultură Tecuci, în cadrul Săptămânii Dăruirii și Toleranței.

          Elevii noștri împreună cu cadrele didactice s-au mobilizat și au donat copiilor de la Școlile Gimnaziale ADAM și DRĂGUȘENI(șase  copii), daruri - hăinuțe, ghetuțe de iarnă, jucării, rechizite, dulciuri.​

         Elevii și cadrele didactice au fost darnici cu acești copii care sunt într-o situație financiară dificil, au povești de viață dureroase și speră că aceste mici daruri să-i facă un pic mai fericiți și mai veseli de sărbători. Mesajul nostru a fost acela "că nu sunt singuri, că sunt alți colegi mai mari care pot să le sară în ajutor și că mereu există  speranță și oameni buni care nu-i uite"

​             Elevii Liceului Tehnologic Elena Caragiani, de la clasele a IX-a D, a XI-a E, împreună cu cei șase copii beneficiari,​ au susținut un program artistic de colinde și poezii de iarnă​. Ei au fost coordonați de prof. Bâtica Aurelia, Mardare Liliana și psiholog școlar Colea Violeta Gina. Băieți și fete au putut să zâmbească fără griji și să mai șteargă din amintirile cu care cresc. Cei șase elevi s-au bucura de reprezentație dar și de cadourile primite ​pentru ei și pentru ceilalți membrii ai familiilor lor.

          

         ​

​​