Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Știu și aplic- concurs

​​​

ȘTIU ȘI APLIC CONCURS NAŢIONAL SECURITATEA ŞI SĂNĂTATEA ÎN MUNCĂ

SE DEPRIND DE PE BĂNCILE ŞCOLII ! Ediţia VII –  2019  ETAPA JUDEŢEANĂ GALAȚI 


​         Pe data de 11 aprilie 2019, la Liceul de Căi Ferate Galați, s-a desfășurat etapa județeană a concursului pe teme de SSM la care școala noastră a participat cu ​două echipaje: Iotu Paol Sebastian și Poiană Mihai – pentru ciclu inferior liceul tehnologic și Lăpușneanu George și Marin Relu – pentru ciclul superior liceu tehnologic.

La acest concurs au fost înscrise 28 de echipaje de la liceele din județul Galați

Elevii au fost însoțiti de dl. maistru Rău Ștefan și Leica Gheorghe și pregătiți de d.na Trifan Gina.

După parcurgerea celor două etape ale concursului (proba scrisă și proba practică) elevii de la ciclul inferior al liceului, respectiv Iotu Paol Sebastian și Poiană Mihai au obținut premiul al III-lea. Felicitări tuturor!!

             CONCURS NAȚIONAL "ȘTIU ȘI APLIC" 2018

            Pe data de 21 aprilie 2018, două echipaje de elevi: din ciclul inferior al liceului – clasa a X-a A (Lăpușneanu George și Costea Rică) și din ciclul superior al liceului – clasa a XI-a A (Uță Alin și Roman Bogdan), însoțiși de dl. profesor Apăvăloaei Vladimir au participat la Liceul CFR Galați la faza județeană a concursului național "Știu și aplic", concurs pe teme de Sănătate și securitate în muncă.

            Concursul are două etape: proba scrisă și proba practică. Proba scrisă este un test tip grilă la care elevii trebuie să obțină 70 de puncte din 100 maxim pentru a se califica în etapa a II-a. Proba practică este o probă contra cronometru, la care elevii trebuie să identifice riscurile de accidentare și/ sau îmbolnăvire profesională dintr-un domeniu de activitate să noteze pe foaia de răspuns și apoi să se echipeze corespunzător.

         Elevii noștri au obținut 2 locuri III la Ciclul inferior al liceului – pregătiți de d.na Trifan Gina și 2 mențiuni la ciclul superior al liceului – pregătiți de d.​na Balaban Andorina.


        

​