Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Știu și aplic- concurs

​​

CONCURS NAȚIONAL "ȘTIU ȘI APLIC"

            Pe data de 21 aprilie 2018, două echipaje de elevi: din ciclul inferior al liceului – clasa a X-a A (Lăpușneanu George și Costea Rică) și din ciclul superior al liceului – clasa a XI-a A (Uță Alin și Roman Bogdan), însoțiși de dl. profesor Apăvăloaei Vladimir au participat la Liceul CFR Galați la faza județeană a concursului național "Știu și aplic", concurs pe teme de Sănătate și securitate în muncă.

            Concursul are două etape: proba scrisă și proba practică. Proba scrisă este un test tip grilă la care elevii trebuie să obțină 70 de puncte din 100 maxim pentru a se califica în etapa a II-a. Proba practică este o probă contra cronometru, la care elevii trebuie să identifice riscurile de accidentare și/ sau îmbolnăvire profesională dintr-un domeniu de activitate să noteze pe foaia de răspuns și apoi să se echipeze corespunzător.

         Elevii noștri au obținut 2 locuri III la Ciclul inferior al liceului – pregătiți de d.na Trifan Gina și 2 mențiuni la ciclul superior al liceului – pregătiți de d.​na Balaban Andorina.

​